Veškeré zde zveřejněné fotografie podléhají autorskému zákonu a není dovoleno je bez mého písemného souhlasu publikovat dále.



čtvrtek 15. září 2011

Naše školka

Představte si to, že v naší školce si letos nově mohou říkat děti, co chtějí dostat na talíř k obědu a co ne. Aby prý nevznikaly zbytečně zbytky. Takžemohou hlásit: Bez zeleninky, bez masa atd... Ptala jsem se Týny, jestli jí všechno nebo jestli taky někdy něco odmítne. Odmítá prý jenom brambůrky. Hm... Také, když někdo u oběda zlobí, musí si u toho stolečku stoupnout (nad jídlem) a stát. Po chvíli se zeptá paní učitelka, zda toho dotyčného zlobení přešlo a pak si teprva může (k vychladlému?) obědu sednout. Hm... Štěpánka je prý šikovná, paní učitelka si prý ani jednou nevšimla, že ikdyž stojí, tak u toho dokáže rukou z talíře sem tam hodit nějaký kousek do pusy. To většinou rozesměje ostatní holčičky u jejího stolečku a tak se vystřídají ve stání...

A Týna se před dvěmi dny na kroužku plavání poprvé potopila celá - i s ouškama! Hned na první hodině!

2 komentáře:

Ipsilonka řekl(a)...

Hmmm, poněkud nedomyšlené a neprofesionální. Hodně povolání má své psychology, pro výchovu dětí by měli mít ty špičkové.
Týna je dobrá, já bych tu hlavu pod vodu už asi nestrčila:-)

ivy řekl(a)...

Já nevěřím vlastním očím !!!
Kdo tohle vymyslel???
Aby nevznikaly zbytky a paní ředitelka si mohla nosit domů nedotčené jídlo ???Když za dítě platím obědy ve školce,tak je platím kompletní.A potrestat stáním zlobení u oběda vymyslel skutečný genius!Já bych na tu školku poslala kontrolu.
Týna je velká šikulka,potopit si hlavu hned na první hodině je opravdu výkon !!!