Veškeré zde zveřejněné fotografie podléhají autorskému zákonu a není dovoleno je bez mého písemného souhlasu publikovat dále.



pátek 2. září 2011

Září

A je to tady. Září. Měsíc, kdy ještě bývá teplo, ale chladná rána už dají tušit, že se neúprosně blíží podzim.  Letošní léto bylo poněkud zvláštní, co se týče počasí, ale mně plně vyhovovalo. Nejsem milovníkem příliš vysokých teplot, jakmile teploměr stoupá nad 25°C omlouvám i dceřino kňourání a neustálé omílání věty "Mně je vedro jako psovi!" Nastávající víkend má být ještě ve znamení teploučka, v neděli až do 29°C, ale pak má nastat deštivý týden, což je nepříjemné hlavně pro ty, co se právě chystají na dovolenou a tak si nezapomeňte sbalit také plášťenky.
Mně se hlavně líbí, že se Týna tak moc těšila do školky (dneska nesla něžně do školky celá šťastná fretku-mimi) a že je tam spokojená, zatím. Ono taky nechodí do školky Štěpánka, neb má údajně náběh na angínu. A bohužel Helenku, která s nima byla první den ve školce, a se kterou si Týna ráda hrála, dneska přeřadili k Vašíkovi do třídy (má tam kamarádů víc). Tak uvidíme, jak dlouho ji to nadšení vydrží. Jsou v krásné nové školce. Jen na zahradě se asi všech 100 dětí najednou utluče :) To už si učitelky asi nestihnout prohlížet Avon apod... :) a nebo s dětmi raději nebdou chodit ven... :(

Žádné komentáře: