Veškeré zde zveřejněné fotografie podléhají autorskému zákonu a není dovoleno je bez mého písemného souhlasu publikovat dále.



středa 15. června 2011

Triumfnul včerejší záznam:)

Náš Hyneček si včera asi přečetl můj blog a zřejmě nebyl příliš spokojen se zápisem. Dole v postýlce se totiž tak urputně převaloval ze zad na bok, až se z toho převrátil na bříško, trochu si přitom pomohl, že se chytil hračky, ale povedlo se mu to. A pak jako správný chlap začal trénovat a urputně se valil na pravý bok a strkal nožky tam kam správně měl, jen ta jedna ručka mu tam překážela, jinak to dělal ukázkově, tak, jak to učili Týnu před několika lety na rehabilitaci. Je to vůbec možný? Ten náš pidičlovíček!
Týna bude mít zítra závěrečný koncert v hudebce, už se na dětičky moc těším, snad zas nebude v koutku a alespon trochu ji uvidím...

3 komentáře:

Jarmila řekl(a)...

Hyneček je moc šikovný a ta překážející ručička mi něco připomíná. Jednou, kdysi, jsme hlídali jednu malinkou a šikovou holčičku. Taky se krásně převalovala, akorát tam skoro vždycky nechala tu ručičku a pak nešťastně plakala, ale jen malinko :-)

Jaktík řekl(a)...

:))) kdo to asi tak mohl být :)

Ipsilonka řekl(a)...

Já bych asi věděla:-) ips