Veškeré zde zveřejněné fotografie podléhají autorskému zákonu a není dovoleno je bez mého písemného souhlasu publikovat dále.



sobota 16. července 2011

U tetičky

Přestože tam měla bazén a trampolínu, chyběly jí děti, se kterými by si mohla hrát; a to překonala svůj stud a šla se několikrát sama nabídnout, že si chce s místníma klukama hrát, ale ti se spíš předváděli a s Týnou si nehráli. Moc ji to ta nebavilo, ale byla moc hodná, remcala jen trošku. Šťastná byla v bazénu s tatínkem, když dělali voloviny, ale když vlezli do bazénku, často dostali na hlídání ve vodě bratránka a ten se musel držet, takže měl taťulda zaměstnané ruce někým jiným.
Strašně se těšila na další bratránky a sestřenice - ti zas vyrostli! - a přístup té nejstarší (11) už nebyl - pojď si se mnou hrát - ale takovej ten tetičkovskej typu - tak povídej, co je u vás nového... Ach jo, zestárli, to letí. Týna taky na to koukala jak blázen, ale pak popadla prostřední sestřenku a s tou si hrály, že jsem je dlouho neviděla... A bratránek si Kačky ani moc nevšiml, nějak se tam míjeli. Tak to tam celkově pročekala na něco, co bude, kam půjdem, kdo přijde, ale nějak zvlášť spokojená, si myslím, nebyla, chtěla prchat domů si hrát s bratránkovýma hračkama, co je o 3 roky mladší... nejvíc se jí líbilo asi s babičkou, ta ji pěkně zaměstnala, to bylo prima. Tak jsme odjížděli a já měla takový divný pocit, že se ji tam už nebude chtít, myslím tady k té tetě, ale statečně na mou otázku, jak se jí tam líbilo, odpověděla - dobře.

Žádné komentáře: