Vyložit misku na řýži folií. Z bílků ušlehat tuhý sníh, rozpustit čokoládu. Utřít máslo, žloutky a cukr, přidat mouku, čokoládu a opatrně sníh. Zakrýt fólií. A hotovo - jen dát na 35 minut pařit. Po vyndání lze jednoduše vyjmout s fólií, kterou po chvilce sundáme a necháme na mřížce vychladnout. Ozdobíme polevou (máslo + kakao + cukr + rum) a ozdobíme dle nálady :)
A aby se nepařilo jen tak, upařila jsem k tomu ještě brambory a přírodní kuřecí plátky.
3 komentáře:
No toto :-)) a zbývá ti pro samé paření ještě čas i na jiné věci?:-)
Trochu ano, ale na paření bez parního hrnce už ne :) Zatím jsem nadšená, ale ono mě to přejde... :)
Hm, vypada to vyborne, treba nekdy ochutnam:-)))
Okomentovat